Digital Media Finland

Digital Media Finland on Suomen tunnetuin ja arvostetuin digitaalisen maailman liiketoimintamalleihin erikoistunut konsultointiyhtiö. Palvelemme tinkimättömällä asenteella yrityksiä startupeista pörssiyhtiöihin. Palveluihimme luottavat myös useat ministeriöt ja muut julkiset organisaatiot.

Yhtiömme yli kymmenvuotisen taipaleen aikana olemme nähneet internetin ja digitalisoitumisen läpimurron sekä sen, kuinka kaikkien toimialojen pelisäännöt ovat muuttuneet. Meidän mielestämme paljon puhuttu digimurros onkin jo tapahtunut – sen vaikutukset tosin jatkuvat edelleen.

Tänä päivänä digimurrosta kiinnostavampaa onkin se, miten yritysten toimintaympäristöt kehittyvät ja millaiset liiketoimintamallit menestyvät. Meidän tehtävämme on tarjota asiakkaillemme näkemystä, kokemusta ja osaamista matkalla kohti menestystä jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.

Digital Media Finland aloitti konsultointitoimintansa vuonna 2002 Timo Argillanderin ja Virpi Martikaisen voimin. Vuonna 2010 toiminta päätettiin viedä kasvu-uralle ja mukaan liittyivät Jari Muikku, Tommi Rissanen ja Timoteus Tuovinen. Tiimimme on kasvanut tämän jälkeen tasaisesti, ja tavoitteenamme on laajentaa tarjontaamme edelleen sekä osaamisen että konsulttien määrän suhteen.