Osaamishissillä huipulle

Hyviä uutisia meille liikkeenjohdon konsulteille: kahden viimeisen vuoden aikana konsulttibisnes on kasvanut Suomessa tasaista viiden prosentin tahtia, mikä on selkeästi kansantalouden kasvua reippaampaa.

Ehkäpä suomalaisetkin yritykset ovat oppimassa, että kaikkeen ei tarvitse pystyä itse.

Konsultteja käytetään muun muassa kansainvälisen markkinan analysointiin, liiketoimintamallien uudistamiseen, asiakaskokemuksen kehittämiseen, strategian kirkastamiseen, digitaalisuuden mahdollisuuksien hyödyntämiseen ja kasvukonseptien rakentamiseen.

Edellä mainittujen asioiden parissa myös Digital Median Finlandin konsultit työskentelevät yhdessä asiakkaiden kanssa. Viime aikoina suosituimpia palveluitamme ovat olleet kehityshankkeet ja rahoituksen hakeminen. Kehityshankkeissa tehtävämme on helpottaa yrityksen johdon työtä kehityshankkeiden määrittelyssä ja johtamisessa. Rahoituksen hakemiseen liittyvissä toimeksiannoissa tuemme asiakkaitamme muun muassa oikeiden rahoitusedellytysten rakentamisessa ja rahoitukseen liittyvässä raportoinnissa. Esimerkiksi Tekes-hankkeissa yhdistyvät nämä molemmat.

Aktiiviset ja muutoshaluiset yritykset pärjäävät pitkällä aikavälillä ilman konsulttejakin. Toisinaan voi kuitenkin olla tarpeen käyttää portaiden sijaan hissiä päästäkseen nopeammin ja vaivattomammin perille.

Koska asiakkaamme lomailevat, niin mekin hengähdämme hetken heinäkuussa ja palaamme taas toivon mukaan runsaalla aurinkoenergialla ladattuina ratkomaan asiakkaidemme kanssa liiketoiminnallisia haasteita.

Aurinkoista kesää!

Kuuma vinkki pk-yrityksille! ELY-keskusten Yritysten kehittämispalvelut tarjoavat kilpailutettujen asiantuntijoiden apua pk-yrityksille, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa, kasvaa, uudistua ja kansainvälistyä . Hinta asiakkaalle on 300 € + alv /päivä.

Virpi Martikainen

Virpi on digitaalisen median liiketoiminnan osaaja, jonka toimialatuntemus kattaa internet- ja mobiilipalvelut, musiikin ja pelit. Hänellä on pitkä kokemus telekommunikaatio- ja sisältöalojen tuotekehityshankkeiden johtamisesta ja toteuttamisesta, strategiaprosesseista sekä strategioiden käytäntöön viemisestä. Hallitustyöskentelyyn Virpi on perehtynyt yrityssparrausten lisäksi suorittamalla Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -tutkinnon. Digital Media Finland on valittu palveluntuottajaksi ELY-keskusten tarjoamiin konsultointipalveluihin. Virpi toimii asiantuntijana aihealueella Innovaatioiden kaupallistaminen, jonka tarkoituksena on pk-yrityksen liiketoiminnan kehittäminen innovaatioita hyväksi käyttäen.

Kommentit