Ladataanpa akut!

Hyvä asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme, kiitos tästä vuosipuolikkaasta. On ollut antoisaa tehdä kanssasi töitä tänäkin keväänä.

Vaikka jäämmekin lomalle vasta kun projektimme pian hetkeksi hiljenevät, nyt lienee sopiva hetki muistuttaa myös sinua loman pitämisestä. Ladataan akkuja. Nautitaan kesästä!

Jatkamme blogiemme julkaisua jälleen elokuun alussa.

Tässä yhteydessä tietenkin iso kiitos myös asiantuntijoillemme, jotka löytyvät täältä.

Työyhteisöissä tapahtuu aina muutoksia, niin myös meillä. Uutena kumppanina olemme toivottaneet tervetulleeksi tiimiimme Jaakko Lintusen, joka tekee kanssamme osa-aikaisesti asiakasprojekteja. Konsulttimme Tommi Rissanen on väitellyt tohtoriksi liiketoimintamalleista – onnea Tommi! Timoteus Tuovinen ja Seppo Kalli ovat saaneet päätökseen kaksivuotisen media-alan kiihdyttämön Macceleratorin ja palvelevat jälleen asiakkaitamme monenlaisissa projekteissa ja hankkeissa. Niin kuin me muutkin: Kristiina, Maija-Leena, Petri, Liisa, Jarkko, Timo ja minä.

Iloista kesää!

Virpi

toimitusjohtaja

Virpi Martikainen

Virpi on digitaalisen median liiketoiminnan osaaja, jonka toimialatuntemus kattaa internet- ja mobiilipalvelut, musiikin ja pelit. Hänellä on pitkä kokemus telekommunikaatio- ja sisältöalojen tuotekehityshankkeiden johtamisesta ja toteuttamisesta, strategiaprosesseista sekä strategioiden käytäntöön viemisestä. Hallitustyöskentelyyn Virpi on perehtynyt yrityssparrausten lisäksi suorittamalla Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -tutkinnon. Digital Media Finland on valittu palveluntuottajaksi ELY-keskusten tarjoamiin konsultointipalveluihin. Virpi toimii asiantuntijana aihealueella Innovaatioiden kaupallistaminen, jonka tarkoituksena on pk-yrityksen liiketoiminnan kehittäminen innovaatioita hyväksi käyttäen.

Kommentit