Konsultointia kolmella kympillä

Edustatko pk-yritystä, joka haluaa kehittää liiketoimintaansa, kasvaa, uudistua ja kansainvälistyä? Kaipaisitko osaavaa asiantuntijaa auttamaan näissä ponnisteluissa? Sinun kannattaa ehdottomasti tutustua ELY-keskusten tarjoamiin konsultointipalveluihin.

http://www.ely-keskus.fi/web/yritystenkehittamispalvelut/konsultointi

Osa palveluistamme on toteutettavissa ELY-keskusten tukemien konsultointipalveluiden puitteissa. Toimimme palveluntuottajana ELY-keskusten tarjoamiin konsultointipalveluihin aihealueilla innovaatioiden kaupallistaminen ja tuottavuus ja talous. Esimerkiksi strategian kirkastaminen, liiketoimintamallin kehittäminen ja digitaalisuuden hyödyntäminen liiketoiminnassa ovat sopivia ELY-konsultointien teemoja.

Palvelussa saat avuksesi kokeneen liikkeenjohdon konsultin kehittämään yritystäsi. Palvelu räätälöidään aina yrityksesi tarpeisiin. 

Pk-yritys voi kolmen vuoden aikana saada enintään 15 tuettua konsulttipäivää. Kerralla myönnetään yleensä 2-7 päivää. Yritys maksaa yhdestä konsulttipäivästä tällä hetkellä vain 30 € + alv. 

Poikkeushinta on ollut voimassa koronapandemian vuoksi.

Konsultointi-palvelujen tukitasot palautetaan normaalille tasolle 24.9.2020 alkaen. Viimeistään 23.9.2020 saapuneet hakemukset käsitellään 30 euron päivähinnalla ja 24.9.2020 saapuvissa hakemuksissa päivähinta on 300 euroa + alv. Toistaiseksi on mahdollista toteuttaa palvelut etäyhteyksin.

Kerro meille kehittämistarpeesi, niin suunnitellaan miten voimme parhaiten sinua auttaa. Opastamme myös ELY-keskusten palveluiden hakemisessa.

Ota yhteyttä: Virpi puh. 050 5846 818  virpi.martikainen@nulldigitalmedia.fi

Virpi Martikainen

Virpi on digitaalisen median liiketoiminnan osaaja, jonka toimialatuntemus kattaa internet- ja mobiilipalvelut, musiikin ja pelit. Hänellä on pitkä kokemus telekommunikaatio- ja sisältöalojen tuotekehityshankkeiden johtamisesta ja toteuttamisesta, strategiaprosesseista sekä strategioiden käytäntöön viemisestä. Hallitustyöskentelyyn Virpi on perehtynyt yrityssparrausten lisäksi suorittamalla Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -tutkinnon. Digital Media Finland on valittu palveluntuottajaksi ELY-keskusten tarjoamiin konsultointipalveluihin. Virpi toimii asiantuntijana aihealueella Innovaatioiden kaupallistaminen, jonka tarkoituksena on pk-yrityksen liiketoiminnan kehittäminen innovaatioita hyväksi käyttäen.

Kommentit