Kesätervehdys

Digital Media Finland toivottaa asiakkaille ja yhteistyökumppaneille hyvää kesää!


Joko olet tutustunut uusiin podcasteihimme? Olemme kevään aikana julkaisseet ensimmäisen sarjan DMF Business Talk -podcasteja. Jatkamme blogien ja podcastien julkaisua jälleen kesälomien jälkeen.


Oman podcast-sarjan lisäksi olemme toimittaneet Creative Finlandille podcasteja korona-ajan luovista ratkaisuista. Kuuntele millaisin keinoin Anssi Kela, Sodankylän elokuvajuhlat ja Aito Media ovat selviytyneet pandemian tuomista haasteista ja katsovat eteenpäin.

https://www.creativefinland.fi/post/podcast-29-vieraana-anssi-kela

https://www.creativefinland.fi/post/podcast-vieraana-ari-lehtola-sodankyl%C3%A4n-elokuvajuhlat

https://www.creativefinland.fi/post/podcast-ilkka-hynninen-aito-media


Osa asiakastöistämme rullaa läpi kesän ja elokuun alusta alkaen olemme taas koko tiimin voimin sparraamassa  asiakkaidemme liiketoiminnan kasvua. Ollaan yhteyksissä! – Virpi

Virpi Martikainen

Virpi on digitaalisen median liiketoiminnan osaaja, jonka toimialatuntemus kattaa internet- ja mobiilipalvelut, musiikin ja pelit. Hänellä on pitkä kokemus telekommunikaatio- ja sisältöalojen tuotekehityshankkeiden johtamisesta ja toteuttamisesta, strategiaprosesseista sekä strategioiden käytäntöön viemisestä. Hallitustyöskentelyyn Virpi on perehtynyt yrityssparrausten lisäksi suorittamalla Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -tutkinnon. Digital Media Finland on valittu palveluntuottajaksi ELY-keskusten tarjoamiin konsultointipalveluihin. Virpi toimii asiantuntijana aihealueella Innovaatioiden kaupallistaminen, jonka tarkoituksena on pk-yrityksen liiketoiminnan kehittäminen innovaatioita hyväksi käyttäen.

Kommentit